Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Truhlářství České Budějovice GALLISTL - INTERIÉRY

Řemeslníci

Nudí Vás už Vaše domácnost? Připadá Vám, že už ztratil ten patřičný „šmrc“, který měl před lety? Obraťte se na profesionály v truhlářství České Budějovice GALLISTL interiéry a my navrátíme Vašemu obydlí ztracené kouzlo. Náš pracovní tým je plný specialistů snad v každém truhlářském odvětví, který Vás napadne. Proto se na nás můžete ve všem spolehnout.

 

Schody jako perla Vaší domácnosti

Schodiště bývají často přehlíženým a zanedbaným aspektem celé domácnosti, přičemž pokud je správně udělané, tak dokáže oživit celý prostor. Avšak nedbáme pouze na to, aby bylo Vaše schodiště pouze krásné na pohled. Naší prioritou je, aby schody byly bezpečné, a to zejména pro malé děti či lidi s pohybovými problémy. Pokud si přejete, aby Vaše schodiště bylo estetické a zároveň i bezpečné, tak Vám můžeme s radostí oznámit, že naše truhlářství v Českých Budějovicích GALLISTL splňuje oboje!

 

Kvalitní spánek je základ dobrého dne

Kolikrát jste se v noci probudili, a poté nemohli znovu usnout? Kolikrát jste se ráno probudili celí rozlámaní s bolestí páteře? Neberte tyto nepříjemnosti na lehkou váhu a neodkládejte koupi nové postele či matrace. Poskytujeme výstavbu postelí přímo na míru. Všechny postele vyrábíme z toho nejkvalitnějšího masivu, ať už se jedná o bukové nebo dubové dřevo. Postaráme se i o další příčinu Vašich problému, což jsou nekvalitní matrace. Dopřejte svému tělu kvalitní spánek a obraťte se na truhlářství v Českých Budějovicích, GALLISTL

 

Hodinový manžel České Budějovice

Žijeme v uspěchané době, kdy nikdo nemá na nic čas. Volného času je málo a kdo by ho chtěl trávit dobrými úpravami či domácími pracemi? Raději si udělej čas sami na sebe a své blízké a vše ostatní nechte na hodinovém manželi z Českých Budějovic. Zastaneme veškerou práci, do které se Vám zrovna dvakrát nechce. Opravíme Vám to světlo, které vám už pár týdnů nesvítí a Vy to stále odkládáte. Namontujeme Vám ty nové poličky, která Vám už leží nějaký ten pátek na podlaze. Nasekáme to dřevo, které Vám leží na zahradě. Váš hodinový manžel se o všechnu práci postará, zatímco Vy se můžete věnovat svým blízkým.

 

Mohlo by Vás zajímat: Truhlářství České Budějovice a Český Krumlov | Stavební truhlářství České Budějovice a Český Krumlov | Hodinový manžel České Budějovice a Český Krumlov


Autor: Gallistl interiéry (20.11.2020)

zde nás můžete sledovat na facebooku